Harlekijntjes drop is te koop in bijna elke Nederlandse supermarkt. Ook kan je via deze website onder het kopje ‘drop cadeau shop‘ een aantal bijzondere pakketten en onze emmers Zacht Zoete Drop bestellen.

Dit is helaas niet mogelijk, maar ons assortiment is in bijna elke supermarkt te koop.

Ja, zowel de FruitDrop als de Stapeldrop Milkshake en Mint zijn veganistisch.

Ja, zowel de FruitDrop als de Stapeldrop Milkshake en Mint zijn glutenvrij.

Helaas is dit niet mogelijk in verband met de voedselveiligheid. Maar kijk het nieuwsbericht RTL Z uitzending How it’s done voor een filmpje over hoe onze drop gemaakt wordt en je ziet hoe onze fabriek eruit ziet.

Helaas krijgen we veel aanvragen hiervoor en het is ondoenlijk voor ons om op al deze verzoeken te reageren. We geven regelmatig producten aan de Voedselbank en steunen financieel de Cliniclowns.

Onze ambitie is om zo min mogelijk inpact te maken, daar werken we iedere dag aan.

Zo komt bijna 80% van onze grondstoffen uit Nederland. Kiezen we bij iedere introductie of relaunch bewust voor dunnere folie en/of kleinere verpakkingen.

En sinds 2018 hebben we ons energieverbruik weten te verminderen met minimaal 14% en ons restafval met 30%.

En het restafval wat we dan nog over hebben, zoals dropjes die op de grond vallen of een foutieve productie, gaat onder andere naar de veevoederindustrie toe waar het wordt hergebruikt.

Stuur een berichtje voorzien van je naam en adres naar info@harlekijntjes.com met daarin zo veel mogelijk informatie over het product, in ieder geval een productiecode en het liefst een foto. We zullen je binnen 3 dagen een antwoord geven.